Çaygökpınar Cemiyet Sarayı açıldı

Çaygökpınar Cemiyet Sarayı açıldı Çaygökpınar Cemiyet Sarayı açıldı
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi’nin Asfalt Şantiyesi ve Taş Ocaklarının bulunduğu Çaygökpınar Köyü’ne Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cemiyet Sarayı armağan etti.

Yılardır Bolu Belediyesinin Asfalt Şantiyesinin ve malzeme taşıyan araçlarının tozuna ve gürültüsüne maruz kalan Çaygökpınar Köyü Sakinlerine, Bolu Belediyesi tarafından Cemiyet Sarayı kazandırılması nedeniyle açılış töreni düzenlendi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Genel Meclisi Üyeleri, davetliler ve Çaygökpınar Köyü sakinlerinin katıldığı açılış törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Çaygökpınar Köyü Muhtarı Hüsamettin Biçer, Başkan Özcan’a teşekkür etti.

Köy Halkı olarak hayalini kurdukları Cemiyet Sarayını Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yaptığını söyleyen Muhtar Biçer; “2019 yılında Cemiyet Sarayımızın temelini attık. Aynı yıl da Sayın Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı oldu. Hayırlı olsun ziyaretine gittiğimizde; “Sayın Muhtarım Biz, Senin Köyünden malzeme alıyoruz. Bolu malzemeyi de Bolu’muzun alt ve üst yapı çalışmalarında kullanıyoruz. Siz de bizim tozumuzu ve külümüzü çekiyorsunuz. Sen ne istersen Ben de Köye yapacağım. Biz de Cemiyet Sarayımızın temelini attığımızı ve yapımında yardımcı olmasını istedik. O da sözünü tuttu. Biz hayal ettik, Tanju Başkanımız yaptı” dedi.

Cemiyet Sarayı’nın yapımında Bolu Belediyesi ile koordinasyonu sağlayan İl Genel Meclis Üyesi Erhan Beykoz da yaptığı konuşmada; “Bu tesisin yapılmasında Muhtarımız Sayın Hüsamettin Biçer’in de anlattığı gibi her zerresinde, her taşında emeği var” ifadelerini kullandı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise yaptığı konuşmada; “Buranın 2019 yılında temeli atıldı. Ardından da 2019 yılında İl Genel Meclisi Üyemiz Sayın Erhan Beykoz vasıtasıyla bizlere geldiler. Biz de kendilerine yeterli yardımda bulunacağımızı hatta gerekirse geri kalan kısmın tamamını da yapabileceğimizi ifade ettik. Ondan sonra Muhtarımızla birlikte, İl Genel Meclisi Üyemiz Erhan Beykoz Beyin koordinatörlüğünde bu tesisi köyümüze kazandırdık. Ben bu tesisin yapımında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza; Köy Muhtarımızdan İl Genel Meclis Üyemize, Teknik arkadaşlarımızdan işçilerimize kadar hepsine teşekkür ediyorum. Tesisimiz Çaygökpınar Sakinlerimize hayırlı olsun. İnşallah daha güzel tesislerin açılışında bir arada oluruz” dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek Çaygökpınar Köyü Cemiyet Tesisi hizmete açıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler